Posted: Jun 07, 2010 3:12 pm
by akigr8
MysteryTupperware wrote:Jepp, det er ikke første gang. Var sammen med en fyr før jeg kom ut av skapet for et par år siden, og han gjorde akkurat det samme når jeg dumpa ham; trua med å ta sjølvmord hvis jeg ikke tok ham tilbake osv. Patetisk til tusen. Det er selvfølgelig en viss betryggelse at denne personen jeg sliter med nå, kun er en jeg "kjenner" via nettet og han bor i et annet land, så takk og lov at han ikke vil oppsøke meg personlig. (Forhåpentligvis.) :lol: Men det er vel ofte sånn, ja, at interesser endrer seg drastisk og ofte i ungdomsåra. Skal gå vgs om igjen fra høsten av. Gikk først kokke/servitørlinja i drøyt to år, men fant ut at det rett og slett ikke er noe for meg, jeg greier ikke å lage mat for fem øre, haha. Dessuten trivdes jeg ikke i det miljøet, jeg ble sjuk av alt stresset og maset til enhver tid, så endte med at jeg slutta. Skal over på allmenfag, og tror jeg er på rett vei nå. Veit fortsatt ikke 100& sikkert hva jeg vil utdanne meg til, men tiden vil vise, antar jeg. :)

:lol: Det har hendt med meg også, etter hun var med meg kom hun ut av skapet.
Plageren din er en klassisk internett plager,, han kommer aldri til å oppsøke deg.
Kokkeskole hadde absolutt ikke vært noe for meg, virker som en stress jobb, og de kokkene jeg "kjenner" er alkoholikere.
Allmennfag er et godt valg, etter endt vgs er det så utrolig mange veier du kan gå/studere. Kanskje du har funnet ut hva du vil bli når du er ferdig. Bruk http://www.jobbfeber.no/yrkedetalj.lasso for å finne interessante jobber, og hvilken vei du må gå i studiene. Lykke til :)


MysteryTupperware wrote:Ja, jeg har et annet brukernavn her enn det han kjenner meg som, men problemet er jo at han kjenner igjen bildene mine, så jeg er egentlig litt redd for å legge ut bilder av meg nå. Brått er han her også, liksom, så for nå, inntil jeg tror kysten er klar, vil jeg bare holde en lav profil ang. bildene. Kanskje like greit, tror folk er lei av å se trynet mitt hele tiden. :P

Kan ikke bli lei av å se bilder av en vakker ung dame. :) ...den setningen høres kanskje litt creepy ut? :ask: :lol: Var ikke ment sånn.
BIldene ligger i en tråd som du bare kan se etter du har registrert deg i forumet, så han måtte ha funnet forumet først før han kunne se bildene. Men det er greit å holde lav profil hvis det føles tryggere for deg.