Posted: Jun 07, 2010 7:32 pm
by MysteryTupperware
akigr8 wrote:
:lol: Det har hendt med meg også, etter hun var med meg kom hun ut av skapet.
Plageren din er en klassisk internett plager,, han kommer aldri til å oppsøke deg.
Kokkeskole hadde absolutt ikke vært noe for meg, virker som en stress jobb, og de kokkene jeg "kjenner" er alkoholikere.
Allmennfag er et godt valg, etter endt vgs er det så utrolig mange veier du kan gå/studere. Kanskje du har funnet ut hva du vil bli når du er ferdig. Bruk http://www.jobbfeber.no/yrkedetalj.lasso for å finne interessante jobber, og hvilken vei du må gå i studiene. Lykke til :)

Nei, seriøst? Kjipt. :lol: Jeg mente ikke at han var grunnen til at jeg kom ut av skapet eller at jeg kom ut av skapet rett etter jeg var sammen med ham, altså. Her snakker vi 3 år i mellom (fra da jeg gjorde det slutt med typen og da jeg kom ut av skapet). :o

De færreste takler kokkeskolen, faktisk, etter hva jeg har erfart. Hvert skoleår ender klassene opp halvparten så stor som den originalt var. Er mange som rett og slett ikke takler stresset og den til tider grelle behandlingen vi får av lærerne. Nå ja, glad jeg er ferdig med det der nå. FInner sikkert ut hva jeg vil drive med etter vgs. Har sett litt på lektorutdanning innen engelsk/norsk + samfunnsfag, historie eller religion og etikk. Er egentlig ganske interessert i alle fagene, så blir i så fall et vanskelig valg. Ja ja... :)


akigr8 wrote:
Kan ikke bli lei av å se bilder av en vakker ung dame. :) ...den setningen høres kanskje litt creepy ut? :ask: :lol: Var ikke ment sånn.
BIldene ligger i en tråd som du bare kan se etter du har registrert deg i forumet, så han måtte ha funnet forumet først før han kunne se bildene. Men det er greit å holde lav profil hvis det føles tryggere for deg.

Hehe, nei da, det tar jeg bare som et kompliment, så tusen takk. :grin: Kan forøvrig si det samme selv; man kan jo ikke bli lei av å se en vakker dame, selvom jeg selvfølgelig aldri anser meg selv i nevnt gruppe. Det ville vært litt merkelig, skulle tatt seg ut. :lol:

Å ja, visste ikke det, jeg! Hm, nå fikk jeg nesten lyst til å poste opp bilder igjen, men... tror forstatt jeg velger å avstå. Har lovet meg selv å holde en lavere profil, av flere grunner. Selvom jeg egentlig ikke tror jeg kommer til å greie det, men... det er lov å håpe! :smoke:


juːtoʊpiə wrote:
MysteryTupperware wrote:Jeg anbefaler UiO, har selv tenkt til å studere der etter jeg er ferdig med videregående skole. :D Skjekk ut denne siden, den forklarer det meste, skulle jeg tro: http://www.hf.uio.no/iln/studier/norskk ... index.html. Men det er jo litt av poenget med å være en internasjonal student i Norge; at du kan lære deg norsk mens du studerer her. :)

Men hvis kurset ditt er i norsk, du ville ikke kunne studier meget god, ville du?

... :? :shifty: