Posted: Jun 08, 2010 7:19 am
by akigr8
MysteryTupperware wrote:Nei, seriøst? Kjipt. :lol: Jeg mente ikke at han var grunnen til at jeg kom ut av skapet eller at jeg kom ut av skapet rett etter jeg var sammen med ham, altså. Her snakker vi 3 år i mellom (fra da jeg gjorde det slutt med typen og da jeg kom ut av skapet). :o

De færreste takler kokkeskolen, faktisk, etter hva jeg har erfart. Hvert skoleår ender klassene opp halvparten så stor som den originalt var. Er mange som rett og slett ikke takler stresset og den til tider grelle behandlingen vi får av lærerne. Nå ja, glad jeg er ferdig med det der nå. FInner sikkert ut hva jeg vil drive med etter vgs. Har sett litt på lektorutdanning innen engelsk/norsk + samfunnsfag, historie eller religion og etikk. Er egentlig ganske interessert i alle fagene, så blir i så fall et vanskelig valg. Ja ja... :)

Seriøst. Et år etter hun var med meg fikk jeg høre at hun hadde funnet seg ei på nærmere 50, hun var 24. Etter som jeg har forstått det så var hun på nesten 50 mer som en sugar mama. Senere startet eksen med pillemisbruk og mye annet tull. Ikke pga meg, håper jeg. :whistle: :lol:

Samfunnsfag og historie var favorittfagene på skole, og engelsk for det var et enkelt fag å få god karakter i. Lærere gjør en veldig viktig jobb i samfunnet, så her er til deg så vil bli lærer :cheers:
MysteryTupperware wrote:Å ja, visste ikke det, jeg! Hm, nå fikk jeg nesten lyst til å poste opp bilder igjen, men... tror forstatt jeg velger å avstå. Har lovet meg selv å holde en lavere profil, av flere grunner. Selvom jeg egentlig ikke tror jeg kommer til å greie det, men... det er lov å håpe! :smoke:

Ja, det var ikke lenge du klarte å holde lav profil! :lol: Gode bilder av deg, og søsteren din :cheers:

Fin solseng :shifty: