Posted: Jun 08, 2010 10:50 am
by MysteryTupperware
akigr8 wrote:Seriøst. Et år etter hun var med meg fikk jeg høre at hun hadde funnet seg ei på nærmere 50, hun var 24. Etter som jeg har forstått det så var hun på nesten 50 mer som en sugar mama. Senere startet eksen med pillemisbruk og mye annet tull. Ikke pga meg, håper jeg. :whistle: :lol:

50?! Pillemisbruk? :shocked2: Oi oi... hehe, ja ja, jeg tror nok ikke det er pga. deg, da! Men glad ikke du tydde til pillemisbruk eller noe annet tvilsomt, da. Ikke at det er bra hun havna på kjøret heller, men... ja, det er bra du er oppegående. :grin:

akigr8 wrote:Samfunnsfag og historie var favorittfagene på skole, og engelsk for det var et enkelt fag å få god karakter i. Lærere gjør en veldig viktig jobb i samfunnet, så her er til deg så vil bli lærer :cheers:

Samme her, bortsett i fra at jeg tydeligvis alltid ligger på en 4 i engelsk, men det er mest pga. at uttalen min er noe tvilsom. Har mest med frykt for å dumme meg ut, tror jeg, at jeg ikke vil si noe feil eller noe sånt, også ender jeg med å drite meg ut igjennom hele opplegget fordi jeg ikke greier å preke ordentlig engelsk en gang. Jeg høres så... norsk ut når jeg preker engelsk. :lol: Nå ja, uansett: :cheers:

akigr8 wrote:
Ja, det var ikke lenge du klarte å holde lav profil! :lol: Gode bilder av deg, og søsteren din :cheers:

Ja, jeg veit, jeg er og blir en camwhore. Så fort jeg veit det er klart, popper jeg fram igjen. Det er litt trist. :rofl: Og jeg veit, søstra mi er så pen. :grin: Ikke noe feil ment med det, altså, jeg har ikke et unormalt forhold til henne, det er bare det at jeg ikke kommer over hvor pene søskna mine er. Jeg blir ofte kalt "restepus" fordi jeg er en god miks av mine foreldrers dårlige gener, haha. :lol:

akigr8 wrote:Fin solseng :shifty:

Jeg veit. Kjøpt'n på tilbud på Jysk tror jeg. :smoke: